Bezetting

De leden van Kamerijk hebben een heel verschillende achtergrond. Sommigen hebben een musicologische of muzikale opleiding, anderen hebben werk dat verband houdt met muziek, of zijn buiten het terrein van de muziek werkzaam. Wat hen bindt is de bewondering en liefde voor de muziek die zij gezamenlijk ten gehore brengen. Het ensemble bestaat op dit moment uit de volgende leden:

Maaike Feijten (superius)
vacature (superius)
Kaspar Ditters (contratenor, tenor)
Thomas Op de Coul (contratenor, tenor)
Hidesato Sugiyama (contratenor, tenor)
Joost van der Linden (contratenor, tenor)
Koos van Kooten (bassus)
Joost van Leeuwen (bassus)

Kamerijk wordt sinds 2006 geleid door Kaspar Ditters, die aan het conservatorium van Tilburg Oude Vocale Ensemblemuziek studeerde bij ethnomusicologe dr. Rebecca Stewart. Als zanger nam hij daarnaast deel aan ensemble Fortuna d’Esperata en Cantus Modalis. Hij
volgde o.a. workshops bij Anne Azéma, Joel Cohen, Xenia Meijer en Emma Kirkby. Daarnaast volgde hij lessen bij Rob Borst, Renée Kartodirdjo, Margot Kalse en Susanne van Bael. Naast zijn activiteiten voor Kamerijk richtte hij verder het gemengd vocaal-instrumentale ensemble Argenteau op, dat is gespecialiseerd in wereldlijke muziek uit de middeleeuwen en renaissance.